View Single Post
Staro 20.03.2023., 08:56   #561
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Meni se čini da je igra na dobrom putu ponovo.

Imam 81% surv rate ovaj wipe (igram zadnjih 10-tak dana ponovo).

Nemam osjećaj da ima cheatera više (ima sigurno, no ne u tolikoj mjeri).

Hvala Trey24k

Btw. 2xLEDx u Woods u istom raidu.
Trey24k je toksicno kiddo smece, koje je umislilo da je netko,uspjelo sjebati anticheat discord, uz to nazalost popraceno od strane BSG koje je vjerojatno zbog 100 ostalih stvari baniralo neduzne igrace samo zato jer je ovaj pristavi momak kaktiga streamer. Ne branim cheatere, nije da ih nema,ima ih josi i vise, ali ovaj decko kao i onaj nas eroktic nebi trebali u nijednom kontekstu biti pozitivci, zato ovaj potonji vise i ne igra tarkov i hvala mu na tom .

Sto se tarkova tice, eno pest izbacio video gdje je rekao da on ne moze vise preporuciti igru i da se ljudi strpe do wipea ako mogu jer su cheater ono, flooded. Sreca u nesreci da je kineski ABS pao i sve im je oduzeto ali vjerujem da to nije zbog cheateva nego gospoda nisu placala porez pa sad kolektivno imaju ubrzani tecaj sviranja klavira u jednoj od kineskih prdekana, sto im je svakako trebalo.

Sto se cheatera tice, situacija je katastrofalna, iako su malo oprezniji zbog g0at-a , ps te ne diraju ako ih ne engageas ili ako nemas 5mil u lootu. Mislim da je ovo odlucujuca godina sto se tarkova tice, zivi bili pa vidjeli iako mi ne vuce na dobro, iskreno.

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 20.03.2023. u 09:02.
JuiceBox je offline   Reply With Quote