Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.03.2023., 20:18   #66506
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Prije pola sata parkirao, otrcao do poste da preuzmem posiljku, jer me postar dva dana nije nasao. Iz sporedne ulice, iz pozicije stajanja, cekajuci da saobracajac koji stoji, otvori promet prema njemu, vozac Bebe, u pokusaju drifta, uleti u Ilicu pred svim pjesacima koji ga u nevjerici gledaju. U trenutku kad je proplesao krajem, falio je koji centimetar, da zenu okrenutu ledjima, koja je istom presla na drugi dio, ne pogodi po ledjima/kukovima, birajte sami traumu po zelji.

Zena je zazmirila, tocno je znala po zvuku, da se nesto desava iza njenih ledja, te kao da se pomolila da se izvuce ziva. Stajao sam s boka, pa sam dobro vidio razdaljinu i nije bila lazna dubinska percepcija, samo sto ju nije ocesao, koliko je blizu bio. Kakav kretenoid moras biti, pred saobracajcem, ulaziti tako u Ilicu s dvije tramvajske trake, te jos jednom auto autom trakom u sredini. Jer tamo je netko mogao pelaziti od ranije, izlaziti auto iz nekog izlaza, preticati...1

Nemam rijeci, ovaj da je i priveden, siguran sam da nije sposoban za ikakvu svijest o dovodjenju osobe u traumu ili smrt.

Strasno
Visage je offline   Reply With Quote