Tema: T-Mobile
View Single Post
Staro 17.03.2023., 19:28   #747
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Otvorim sad moje dokumente na moj telekom webu i ostanem frapiran.
Haos, svaki mjesec, nekog random datuma imam za oba mobilna broja dokument, potpisan od it_bot_user, produženje ugovora. Nekad i DVAPUT u istom mjesecu, nekad tipa 31.8.2022., pa odmah isto sve 1.9.2022. What the holy fuck!?!?!
Ugovore sam produžio uredno u 12/2021. jedan i drugi u 02/2022, i za to imam uredno dokumente označene imenom potvrda sklopljenog ugovora****.pdf ili zahtjev za mobilnom uslugom****.pdf, a ovih cirkusa ima 20+ stavaka koje su pod bezveznim imenima cfs_is_*******.pdf. Zadnji ti cirkusi su od 12/2022, dalje nema, za sad.
Poslao sam upite na HT, ali ništa ne odgovaraju. Ima li netko tak nešt slično?
I još da je to bar sve, nego preostali broj rata za mob ne štima i to ne za ratu dvije, nego 5, po njihovom sam dužan 5 više na oba broja, tu na webu u tim dokumentima, i kad idem fore radi na produženje ugovora, dok na računima za ovaj mjesec uredno stoji ispravna brojka preostalih rata.
Nevjerovatno, 25 godina sam pretplatnik, ovakvo cirkusiranje još nisam vidio.

/edit - cfs-ovi su za bilo kakve aktivacije/gašenja usluga od strane ht-a ili mene putem moj telekom appa - nakon duže prepiske chatter hta je to uspio pojasnit, mada me prvo pravio budalom da su to isključivo zahtjevi korisnika, sva sreća pa ss-am sve takve prepiske i pizdarije, pa sam našao u 9om mjesecu di su mi upalili always on neograničeni internet na mobitelu na kojem imam flat internet, zbog kvara na fiksnoj liniji.... I tada su nastala npr 2 cfs-----.pdf fajla. To je princip nastajanja tih fajlova u 'moji dokumenti' folderu na moj telekom webu.

Zadnje izmijenjeno od: jopis. 17.03.2023. u 21:34.
jopis je offline   Reply With Quote