Citiraj:
Autor Mladenxy
To je istina, takvih je ogroman broj. Znam kolege koje gledaju serije tak da ih premotavaju i pogleda 5-6 epizoda u sat vremena, ubrzano uz povremena zaustavljanja i gledanje od nekoliko minut. Obično pogledaju kak treba početak i kraj epizode 
Jebiga ja sam iz nekih drugih vremena, kad se sadržaj cijenio jer ga nije ni bilo. Mogao zi birati između ZG 1 i ZG 2 programa, i to je to.
|
Nažalost tak je, a ja sam isto odrasel u nekim drugim vremenima, pa danas bez društvenih mreža i kojekakvih ostalih pizdarija pogledam, pročitam, preslušam i odigram ono kaj mi je zanimljivo.
Citiraj:
Autor d0X
Kakva bi ta ekipa onda bila sa knjigama? Drže mobitele u ruci i "premotavaju" stranice, tko će sve čitati 
|
Tu onda dolaze do izražaja audio knjige koje se slušaju na ubrzanom modu, a i to se isto po uzoru na serije i filmove, "pročita" samo zato, jer svi pričaju o tome.
Žalosno je kak god se okrene, a ja često u takvim situacijama namjerno zajebanciju pojačam na 11, samo da ih dodatno ismijavam, jer za drugo ni nisu.
Izgubljena generacija bez trunke interesa za išta, samo se vode za onim kaj netko drugi radi ili priča. Na kraju dana nemaju ništa konkretno vezano za svoj karakter i osobnost općenito.