View Single Post
Staro 15.03.2023., 11:20   #5521
blackshtef
Premium
Moj komp

blackshtef's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Da ga ostavim sebi ne paše mi, pokušao sam i prije. Osim što sam cicija za platiti YT bez reklama, ne znam kako se riješiti reklama na njemu u web preglednicima ali stvar koja mi najviše ide na jetru je nemogućnost zoomiranja jednim prstom u web pregledniku, npr. ovom forumu. Ili ja ne znam kako.
Dvoklik uz zadržavanje prsta na ekranu pa potezanje prema dolje je za zoomiranje, prema gore zoom out na Androidu. Kod iPhonea ne vidim tu mogućnost osim korištenja dva prsta. Ima li je?
Joj, ja sam isto ostao iznenađen da ne mogu ni u jednom browseru maknuti reklame, čak niti u Firefox instalirati adblocker - što na Androidu možeš.
Pa onda recimo Google Maps - nisam našao način da definiram da bude hrvatski glas za upute, ali interface aplikacije na engleskom.

Apple Wallet - ne mogu dodati loyalty kartice od Lidla i Kauflanda - što na Google Walletu možeš... morao sam si instalirati posebnu tipkovnicu da bih imao brojke odmah iznad slova i sl... pa sam zaključio da ipak nije iPhone za mene, bar dok se ovo ne riješi
blackshtef je offline   Reply With Quote