Tema: Košarka
View Single Post
Staro 14.03.2023., 12:43   #6160
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Kako ide onaj naslov, Look Whos Talking

Ne bi ti James vidio onog famoznog naslova da Curry nije igrao ozlijeđen, ni bi vidio naslova ni s Lakersima da vam ga bubble i korona nisu omogućili, ne bi ga ni Raptorsi vidli da se nisu ozlijedili Durant i Thompson.

To je tak skoro svake godine s ozljedama.

Ne mislim ja da su velesila niti da su konkurenti za naslov, ali napokon na nešto liče kao tim.

I dlaje doduše mislim da niti jedna ekipa ne može ući u serij us GSW i misliti lako ćemo kad su zdravi i igraju obranu na ovoj razini. Ekipe poput Bucksa, Lakersa, Sacramenta doduše imaju jednu veliku prednost, visokog i brzog PFa pod reketom kakvog teško mogu braniti s ovim rosterom, Looney je prespor, a Green više nije dovoljno doba rza braniti takve igrače. Bucksi uz Anteka imaju i Lopeza, centra koji praši trice 38% kroz karijeru, bolje nego većina bekova .

Također GSWu fali jedna takav igrač i za napad, ovako u najjačoj postavi imaju dva nonshootera u Greenu i Looneyu i to je u odnosu na konkurenciju veliki minus.

Bucksi na papiru i u praksi odlično izgledaju, ali bilo je tako i prošle godine pa su zapeli na Keltima

PO bi opet mogao biti odličan. na istoku Bucksi i Kelti sjajni, al morma priznati i Sixersi izgledaju odlično. Emiid odličan, Harden također odličan i dotjeran u formu fizički. Cavsi vrlo solidni s Mitchellom koji je iznenađujuće dobar u novom klubu.

Na zapadu opet ne vjerujem vodećem Denveru, štoviše mislim da bi laganini mogli ispasti u prvom krugu kad vidim tko se bori za 8. poziciju
Ispod njih 7-8 ekipa od kojih 5-6 može do naslova ako se plasiraju u PO

Navijat ću na istoku za autsajdere Cavse i Sixerse, na zapadu uz GSW dragi mi i Kingsi. Al najvažnije da bude dobrih i napetih tekmi