View Single Post
Staro 14.03.2023., 09:56   #43475
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova

Samo pripazi, jednom kad se prebaciš s mtb-a na cestovnjake rijetko ko se vrati nazad 😁
Ovo i ja potvrđujem

Ja sam kupio entry level roadie u dechatlonu iz znatiželje, samo me zanimalo kako se vozi taj bajk.

Fast forward 2 god kasnije, bajk sam napucao koliko ima smisla u tom rangu (novi pogon, grupa, karbonski elementi, kočnice, karbonski kotači, lateks zračnice, gume.

Na stare kotače sam stavio gravel gume, i voila, imam 2 bajka u jednom. Road endurance i gravel geomatrija su u suštini jako slični, tako da bajk funkcionira super i udobno u obje uloge.

Enduro bajk sam vozio valjda 3 puta u zadnje 2 god

@Ziky imam neko praktično pitanje za tebe, pošto vidim da si daleko najiskusniji roadie ovdje od nas.

Koja je realna razlika između neke mid range gume tipa (Conti Ultra sport III, Vittoria Rubino PRO) i top range tipa Conti GP5000, Vittoria Corsa, Pirelli P-zero?

Da li uopće prosječni vozač može skužit razliku u smislu rolling resitanca, tj. brzine?

Računam da su te premium gume lakše, tanje i manje puncture resistant, što nije neka sreća za ove naše prometnice?

Hvala
Sam Fischer je offline   Reply With Quote