View Single Post
Staro 13.03.2023., 19:16   #6668
bambi56x
Premium
Moj komp

bambi56x's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Svaka čast

I ja riješio dvojku na sve ačivmente. 102 sata, a lvl i death count ne znam, uninstallao, ali pretpostavljam isto preko lvl 200 . Krenuo sa int buildom za prvi run, druga dva hex. Probao i faith, ali to je bilo dost loše.

Meni su DLC-ovi bili odlični, level design mi je dost bolji nego u base igri...

Ja sam full melee bio, na kraju bacio malo int i faith da ljudi pričaju samnom da mogu kupit čarolije neke
Za smrti saznat je malo bezveze jer moraš bit offline i onda pored Sauldena u Majuli ima onaj spomenik na kojem inače piše neka strašna brojka koja sve igrače zbraja, ali kad si offline onda si samo ti.

Edit: Igram Elden Ring. Nakon 20ak sati mi se igra baš i ne sviđa. Otvorenost mi baš i nije za ovakav tip igre, borba na Torrentu je blesava, pa onda dijelovi gdje se očito očekuje od tebe da samo projuriš...No to su sve manji problemi naspram borbe, osim nekih osnovnijih neprijatelja svi imaju ne prirodne pokrete, pa usred udarca malu pauzu naprave, valjda dok se sjete što rade ili nešto, neznam, i čini se da na ništa ne smiješ reagirat jer čim se izmakneš ili se stanka produlji ili krene stun lock combo.
Nema tough-and-fair borbe, težina ovoga je skroz umjetna...i od 10ak valjda bosseva što sam rješio do sad, jedino mi Margit djeluje kao pravi boss...
No dobro, idemo dalje, možda se nešto poboljša...

Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 20.03.2023. u 11:59.
bambi56x je offline   Reply With Quote