Citiraj:
Autor PR3DA70R
Nego ekipa da vas nešto pitam izvan foto tehnikalije.
Jel itko od vas ima neku pasivnu zaradu od fotografije?
Dakle da nije nužno primarni job. Ovak sa strane da se proda tu i tamo neka fotka.
Svako malo naletim na neke clipove na IG il' TikToku kako pričaju o sajtovima gdje možeš objaviti slike pa ih netko može kupiti. Pa malo razmišljam.
Je probao tko tako nešto? Ili ima šta drugo za predložiti da se može zaraditi koja kintica.
|
Pay; Alamy i Shutterstock...
Free / Pay; Unsplash, Pexels...
- gdje ti mogu donirati ili kako već ide nisam istraživao. Sve ovisi što ti odgovara, koliko imaš profita na kraju krajeva od pojedinog servisa, što bi zapravo uopće uplodao pa i prema tome itd.
Bio sam i sam nešto uploado na shutter, što je prošlo kontrolu kvalitete (daavno sam imao EOS450D s kojim se nisam snalazio), dapače nitko nikad nije skinuo te slike da dobijem kakvu paru

Ali za njega ide sve i svašta, znam dok sam radio u prošloj firmi masu smo ga koristili i ima od trasha do stvarno level pro slika.
Mislim da se možeš i reklamirati putem socijalni mreža za fotkanje, ljudi će te tražiti da im poslikaš nešto, samo da znaju kako si otvoren za to. Frend je jedan krenuo sa time.
Ali sigurno da ima ovdje ljudi sa više iskustva od mene za to