Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Bose ima 3 milijarde prihoda (pad u odnosu na 2021) a sennheiser 650milijuna (porast.).
|
Ne znam kaj tolko vrijedi kod Bose, očito žive na staroj slavi i prodaju ime, a ono što je bitno nalazi se negdje u pozadini..
Btw, slušao sam Bose (flat zvuk) 700, u odnosu na Sennheiser Momentum 3 wireless, po pitanju zvuka nemaju što tražit pored Sennheisera, jednostavno, Senn ima bolji zvuk, otvoreniji, detaljniji, širi, bass je bolji..
Bose 700 su bolje po pitanju težine, možda mrvicu bolje leže na glavi spram momentuma 3, vele da je ANC bolji na Boseu, a i završna obrada je odlična na Boseu..
Vidim ekipa pada u trans dok se priča o Sonyu 1000 xm3/4, ne kužim kaj je tak posebno u tim Sony sluškama, osim što koštaju previše, a zvuk na xm5 je prigušeniji od sennheisera mislim da je momentum 4 u pitanju..
Sonyu je glavni adut taj ANC i to ih prodaje, a za zvuk, ne bih ih istakao kao nekog favorita.
Očito zadnji model iz Sennheisera a koji je prepoznatljiv su momentum modeli 1, 2 i 3, ova četvorka, ne izgleda nikak, oni jastučići ne budu dugo trajali, dok recimo momentum 3 wireless ima pravu kožu, to se vidi i osjeti spram ove fejk kože koje trpaju u slušalice koje danas izbacuju na tržište.