Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 09.03.2023., 16:18   #3231
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Problem je sto su sluske prvenstveno za glazbu jer da su prevenstveno za gaming onda bi mozda Arctis Nova Pro Wireless (330€) ili Nova 7(160€) rijesile nedoumicu jer obje imaju dedicated usb dongle za gaming plus podrzavaju klasican bluetooth za npr mob ili tv. Pitanje je da li opravdavaju cijenj jer je sound subjektivan i kad sam poslusao Nova 7 nisam dobio dojam “hifi” sluski pa mi nije sjela bas cijena od 160€. Takoder nisu premium build iako su mi bile udobne. Moze se zvuk malo “tjunat” preko eq ali na telki ne baš . Treba ih probat pa sudit jer ih je frend kupio i njmu su top. Nova pro nisam probao ali niti necu jer me ne zanimaju sluske takve cijene.
Onda je tu stvar jasna, uzet sluske za mjuzu i koristit ih za povremeni gejming.
Mislim da bi nabavka slusalica za gejming bila losa opcija.
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
So far so good, jos me nisu razocarale. Jos uvijek volim slusati mjuzu na njima. Tu sam slozio par rijeci, a dodao bih jos da je ANC vise nego dobar u avionu:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3515505

Tnx. Napisao si da nisu bas najglasnije, mislim da senn i nije bas jak na tom podrucju, imam doma 2.0 momentum zicne, isto se treba nafrljit da se cuje.

Mada bi ih ja slusao na tiho ili na nekoj srednjoj glasnoci.
zvonac je offline   Reply With Quote