Citiraj:
Autor blablu
Nemoj nipoštio uzet tu albatronku jer ima nforce4-4x chipset koji je radjen za semprone(jer i oni se prodaju za s939. ali samo hp-u i ostalim poznatim proizvodjacima) i zato ne podrzava sve mogucnosti athlona64(mislim da mu sabirnica nece radit na 100%).
|
Ne znam kak ti, ali ja sam tu ploču imal prilike sprobati/videti na djelu i znam kaj je sposobna. Ja ne bi nikad (niti sam) preporučil nekome da kupi neki komad hardwarea, a da znam da dotični ne valja, tj. da bu čovek hitil pare. nForce4-4x bez problema dela na frekveciji HTT-a na 300MHz (i više ako nekome treba) i multiplieru 4x i to na kraju ispada 1200MHz......a chipset kao nemre potegnuti više od 800MHz.... Albatron ploča s tim chipsetom "udomljuje" Athlon64 procesore ko i svaka druga (skuplja) ploča. Naravno ploče s tim chipsetom nisu namijenjene korisnicama koji namjeravaju
ubiti boga u ploči ekstremnim clcokanjem, već korisnicima koji trebaju/žele jeftinu (a solidnu) ploču za svoj sck. 939 procesor, a clockanje ih baš naročito ne zanima/privlači.
Citiraj:
Autor blablu
ATIjevi driveri su prilicno bugoviti
|
: hello2 :