Citiraj:
Autor xlr
Hmmm zanimljivo, mogao bi to probati u paru s PXC 550-II, mozda napokon iskoristim taj LL codec i otkantam BT na maticnoj. Nije ni skupo...
Momentum 4 koliko vidim nema LL codec, ali to je i ocekivano. LL codec smanji kvalitetu zvuka, a to su primarno sluske za mjuzu.
|
Jel si zadovoljan s tim sluškama? Kolko vidim, to je stariji model i nema ih više za kupit, ak se ne varam. Probao momentum 4, nisu mi baš nekaj sjele dobro, bar po pitnaju udobnosti a i ne daju sklopiti..
Citiraj:
Autor Mommistake
Ne brkam, nego ako pročitaš originalni post, nigdje ne piše da treba BT, već bežićne.
Ako je BT, ne preporučam za gaming.
|
Pa većinom koje sam gledao su bt sluške, a navodno onaj gore adapter riješava probleme. Nisam primjetio da imam kašnjenje zvuka prek jeftinog meanIT bt zvučnika, spojen je prek asus bt adaptera 5.0, e sad, onda bi vjerojatno bila ista situacija i s bt slušalicama..
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Vjerojatno ni neces. Ja to trazim vec godinama i nisam nasao. Ovo govorim iskljucivo ako igras online FPS ili nekakvu igru koja zahtjeva brzu reakciju i da se glazba cuje vrhunski. Ostaje ti samo kompromis. Svakako javi iskustva.
|
I ja si tak nekak mislim

Ali, pošto gledam all around sluške, muzika/filmovi/gejming, potonje je u manjini i tu bi se manje koristile od muzike, filmova, yt, ali, za gejming bi se koristile al u manjoj mjeri.
Danas isprobao Sennheiser mommentum 3.0 wireless, odlične su, zvuk sličan mojima momentum 2.0 žičnim, doduše, ove su over ear, daju se sklopit, kvaliteta izrade odlična, što se tiče udobnosti, onak na prvu, jaaaako dobre a i cijelo uho sjedne u "školjku", baterija nije neka top klasa, navodno po speckama je 20tak h, malo su teže, al ne osjete se tolko, tip veli da su zvukovno bolje od starih momentum 2.0 sluški.. Tip u dućanu veli da mu zvukovno bolji senn momentum 3.0 nego sony 1000 xm4, potonji briljira na drugom polju (ANC). Mislim da su mi te u užem krugu, a i cjenovno su ok, čak jeftinije neg vani, govorim o sennheiser momentum 3.0 wireless.
Plan bi bio, ak nabavim neke bt sluške, pa ak se ispostavi da dolazi do nekog kašnjenja zvuka, onda ubodem onaj gore creative adapter i da bude mir u kući
Sony 1000 xm3/4 su skupe, a i nisu baš tak vrhunske kolko se priča, možda im je ANC bez premca, al neko ko šalabajza po vani s njima, za to mi više imaju smisla.. Jesam spomenuo da skupe, čak preskupe..
W4 vs W3
https://cybershack.com.au/reviews/cr...tphone-review/