09.03.2023., 10:47
|
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor killuminati
Trenutno za ZG samo 11.3., što je većini ljudi koji su friško završili prebrzo, a ovi iz algebre kažu da trenutno nema drugih termina. Ono koji k.
Sve u svemu, ne vrijedi te novce koje to kakti košta. Osobno sam kao i većina jedva čekao da završi. Još smo na zadnjem modulu dobili nadobudnog koji sam sebe ne prati, frajer leti i ne jebe nas pol posto, a fokusira se na tričarije koje su skroz nebitne. Kad sjebe nešto, brzo mijenja temu. Grupa od 20+ ljudi ga je popljuvala, nije da pretjerujem.
Barem me više neće "mučit" taj tečaj.
Btw, seminar nije uvjet za izlaz na ispit. Nakon ispita dobivaš skenirano uvjerenje koje se uploada na hzz da ih skineš s grbače, a fizičko se uvjerenje dobiva nakon uspješno riješenog seminarskog.
Ako izađeš u subotu, slobodno podijeli pitanja 
|
Rekao bih da smo slušali istog predavača. Samo ja sam takvog predavača imao od početka do kraja, osim na modulu Win server administracije. Ta žena je bila pravo osvježenje u pristupu predavanja. Ma nisam prijavio ispit, imam dosta drugih obaveza i sad razmišljam jel da uopće radim seminarski ili da idem na ispit. Čekam da netko od kolega izađe i podijeli pitanja. Par ih je prijavilo za 11.3. 
|
|