Citiraj:
Autor celduce
http://www.iskon.hr/tehnoklik/page/2...0/0228006.html
Svejedno bila to caka kako bi se zaplasilo korisnike googla pa da ga ne koriste kako bi neka druga trazilica profitirala ili bila to istina nimalo mi se ne svidja ta ideja nadzora nad svime i svacime.Od lociranja mobitela preko odasiljaca,ISP-ovi zapisuju vase posjete www-om pa jos fali ovako nesto i za 5-10 godina znati ce se gdje je tko "prdno".Jos nedostaje da bijela tehnika nas pocne spijunirat i obavjestavat neciju vladu o necijim navikama.
|
Je, primjetil sam u zadnje vrijeme da me vešmašina nekak čudno gleda kad uđem u kupaonu, kao da je s nekim razgovarala do tad...
Šalu na stranu, ne treba od svega raditi teoriju zavjere i paranoju. Kod moje žene u firmi snimaju sve razgovore na hard i sad neki gunđaju pa kak to, pa to je illegal... vrijedi i za ovo što si napisao: ako ima nešto što želim sakriti ni Gugl, ni ženina firma ni ona sama to neće naći a ostalo sve nek svi slobodno vide i čuju. Tako se čovjek osjeća slobodan. Ak bumo stalno razmišljali jel nas netko prati uz pomoć mobitela ili nam gleda slike s mora na hardu otišli bumo k vragu...btw. ponekad nekaj skrijem na kompu pa i sam nemrem naći, e da mi je onda Gugl da pomogne!