Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.03.2023., 21:54   #66302
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Ta zabrana je bespotrebna, kao da netko zabranjuje pisace masine pored racunala.
Ako su toliko ti auti superiorni i za proizvođače i za kupce onda neka fino otvore tržište da bude stvarno slobodno pa će tržište o tome odlučiti. I to ne ovo, kao slobodno tržište, ali se na ICE trpaju kojekakva glupa porezna opterećenja, dok je za EV otpis ovog nameta, otpis ovog poreza i slično.

A ne da mene oni zabranama i nekakvim nametanjima mene uvjeravaju šta je loše, a šta dobro za moj novac. Neka slobodno tržište i slobodni ljudi odluče o tome.

Ali naravno, kad bi jedna Škoda karavan s pravom opremom, a ne školjka s 4 kotača i nekim glupim displejom, koštala jedno 35% cijene električnog Fiat Punta s kojim ne možeš napravit ni Zagreb-Karlovac ak je vani manje od -10C i puše sjeveroistočni vjetar 7 metara u sekundi pri povećanom tlaku zraka od 1028 hektopaskala naravno da bi tržište reklo svoje

Sve je to super, neka je EV bolji koliko god hoće od EV, ali neka to i onda pokažu po cijeni. Neću ja financirat kojekakve političke poene nekakvih zelenih ispdaka koji sjede u Briselu i prave se kao da je Europa ona kojom je svijet počeo i kojom će svijet završiti ako slučajno ostanu klasična vozila na cesti idućih 50 godina. Imaju svoje plaće koje su ionako pretjerane, neka ih poklone Tesli i kome god hoće za razvoj tih auta
Exomaniac je offline   Reply With Quote