Citiraj:
Autor sinisa1989
Mene je više strah rejsera u x20d/TDI/GTI s oversized ćelavim gumama i ofarbanim kliještima.
|
Barem ih čuješ na 100m
Slažem se da nisam vidio još nekog da sa EV luduje po cesti, ali zato da podijelim jednu lijepu uspomenu.
Prije cca 15g, 2 klinca 18-19g u Yugiću stali na zebru, i prelazi neki stariji čovjek. Ovi mu jebu sve po spisku kroz prozor i deru se, turiraju i svi ih gledamo koji vrag. Prođe čiko, oni nabiju gas, i malo im proklizi kada su dodali gasa i skrenu i zakucaju se u neki crni BMW/AUDI/MERCEDES parkiran ispred Casina, onako oko 12h po danu...i krene plakanje, jer je to bilo vozilo jednog baje
Citiraj:
Autor bigAdvance
Imam Teslu Model Y i Mazdu 3 hatch (2020, Sky-X motor, 190hp)
Tesla (a i ostali EVs) te razmaze sa svojim instant pedal responseom i one pedal drivingom. Svaki ICE nakon toga je trom, laggy, imaš osjećaj da ti nedostaje kontrole, pogotovo s automatic mjenačem.
Iz Mazde u Teslu je bilo privikavanje par sati.
Nakon sto vozim teslu kao daily drivera, povremeni povratak u Mazdu je baš underwhelming. Primjetiš te neke "mane" ICE vozila koje ti nisu bile na pameti prije - zašto auto ne koči ako pustim gas? Zašto auto creepa naprijed kada pustim kočnicu?
EV ima jednostavno puno bolji osjećaj u "običnoj" vožnji kad pričamo o nekoj normalnoj klasi vozila.
|
Vjerujem ovo u potpunosti. Prijatelj kada me provozao u WV EUP kako se već zove, sam bio očaran, a pogotovo što je to neki entry model koliko sam shvatio.
Da pitam, gledam naručiti nove ljetne gume, ovo je stanje od starih sa cca 11500 km koliko već.
https://postlmg.cc/9rpw2g13
Da ih stavim na auto još za 2000-3000 km ili je bolje ipak ne?