Citiraj:
Autor listerstorm
Paa...meni se čini da summoni ne znaju dodge...npr Malenia se zbog tupavog AI mimic tear summona masovno healala kod svakog napada na summon i već bih u 2. fazi na početku ostao bez njega.
Da, meni je to prva From igra i tak sam je igrao i došao do 282. levela...ali opet, nisam imao visok health (na 40 dok dosta ekipe sa 150 levelom ima 60), bez štita i ikakvog jačeg armora i ikakvih smanjenja damage i ostalih itema.
I onda sam i sa tim visokim levelom kod endgame bosseva znao u 2 udarca a nekad i one shot poginut.
Znači nizak health bar ali sa max oružjem u svakoj ruci i onda veselje...
Sad mi se teško uopće vratit na bilo koju drugu igru i gledam počet NG+ (nakon Elden Ringa FPS-ove ne mogu ni pogledat).
I dodatna super stvar, na Elden Ringu sam napokon naučio igrat na gamepadu (igrao na xboxu) a prije sam sve igre sa xbox-a igrao na mišu i tipkovnici.
|
Nema veze što summoni ne znaju dodge-at. Dovoljno je tridesetak sekundi distrakcije da ti daju i da se nalupa bossa samo tako ako je čovjek imalo kompetentan u dotičnom bossu bez summona.
Što se tiče tvojeg prelaska - razumijem što govoriš. Inače, ako si tako zagrizao za Elden ring, a to ti je prva From igra, onda si u super poziciji - preporučujem Dark Souls 1 i 3 i Sekiro da nabaviš. Trebao bi uživati full, ako ti se sviđa ER gameplay (s time da u tim igrama nemaš ovog elementa open-world istraživanja, ali je apsolutno vrhunski level dizajn.