Tema: Elden Ring
View Single Post
Staro 07.03.2023., 20:20   #178
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor piydek Pregled postova
Ali u Eldenu čak i najjadniji Ashes summoni pretvaraju praktički bilo kojeg bossa na kojeg se nisi debelo prerano namjerio u piece of cake borbu.
Paa...meni se čini da summoni ne znaju dodge...npr Malenia se zbog tupavog AI mimic tear summona masovno healala kod svakog napada na summon i već bih u 2. fazi na početku ostao bez njega.

Citiraj:
Autor piydek Pregled postova
Ovo kad vidim lvl. 200 i slično, čini mi se da ima ekipe kojima je ovo prva From igra, a u glavi imaju Bethesdin pristup, pa onda Elden igraju kao Bethesda igru...i čini se da se definitivno Elden može "slomiti" na taj način.
Da, meni je to prva From igra i tak sam je igrao i došao do 282. levela...ali opet, nisam imao visok health (na 40 dok dosta ekipe sa 150 levelom ima 60), bez štita i ikakvog jačeg armora i ikakvih smanjenja damage i ostalih itema.

I onda sam i sa tim visokim levelom kod endgame bosseva znao u 2 udarca a nekad i one shot poginut.

Znači nizak health bar ali sa max oružjem u svakoj ruci i onda veselje...

Sad mi se teško uopće vratit na bilo koju drugu igru i gledam počet NG+ (nakon Elden Ringa FPS-ove ne mogu ni pogledat).

I dodatna super stvar, na Elden Ringu sam napokon naučio igrat na gamepadu (igrao na xboxu) a prije sam sve igre sa xbox-a igrao na mišu i tipkovnici.
listerstorm je offline   Reply With Quote