View Single Post
Staro 07.03.2023., 13:29   #11814
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Imam potencijalan problem sa Samsung S22+, naime nikako ne uspjevam prebaciti sadrzaj "starog" mobitela, Huawei P30P.

Krenuo prvo old school metrodom, updejtao sve na google, prijavio se na novom mobu i pokusao povuc backup, S22 to odradi, ali nista ne povuce tj S22 nakon factory reseta i pokusaja povlačenja mob je i dalje prazan.

Pokusao vise puta (prvo svaki put backup na P30P), i uvijek identičan rezultat, odnosno nista se ne dogodi. Tipkao 2 x 2 sata sa supportom od gugla, na kraju mi rekli da taj backup moze potrajati i do 48 sati (pričamo o 70-ak mb) i ako se za dva dana nista ne promjnei, da im se opet javim. Jea vrajt.

OK, ima drugo rjesenje, Smart switch. Prvi put se ne dogodi nista, drugi put mi povuce neke osnovne postavke, bez aplikacija, trecu put mi povuce sve aplikacije ali u formi liste ( u SS) koje sve aplikacije treba instalirat (bez podataka za pojedinu aplikaciju, ili logina) ukratko napravi kujac od backup-a.

Jel problem u Huweiju (zadnji mnjihov model koji ima sluzbenu gugl podrsku i na njemu sve radi top) ili u novom Samsungu S22+ (doduse polovan mob star 9 mjeseci)?

Ono sto mi je cudno kod backupa preko googla, kad napravim backup ja nigde na svom Driveu ne vidim taj backup.

Sve se nekako cini da je problem sa Huaveijem tjh izgleda kao da se sa njega ne moze povuci kvalitetatn backup ( bilo guglom bilo SS-om)da bi ga se restoralo na novom uređaju.

Unaprijed hvala na svim konstruktivnim odgovorima

srale7 je offline   Reply With Quote