Citiraj:
Autor fler
Eto ti kolega iznad, 282. level
Šalu na stranu, nikakav problem - snalaziš se kako znaš i umiješ, sve je legitimno.
Ono što je fascinantno u dizajnu Fromovih igara
je da možeš igrati doslovno na bilo koji način koji ti padne na pamet,
s apsolutno svim kombinacijama oružja i opreme i (ne)razvoja lika.
Nisam baš siguran da bih imao živaca/vremena ići na ludosti kao što su SL1 prohodi,
ali ću se jednom baciti na full solo (tj. bez bilo kakvih summona).
Idealna prilika za to kad izbace ER ekspanziju.
E, a nije li Bloodborne dostupan kroz PSNow aplikaciju?
Streaming, jbg, al bar nešto.
(nisam koristio pa nemam pojma jel uopće podržano kod nas)
|
Slažem se s ovim - snalaziš se kako znaš i umiješ. Osobno ne brijem iz "čistunskih" razloga na neke no-summon prelaske i slično (iako nikada ni u kojoj From igri nisam koristio summone drugih igrača ili jačih NPCa). Ali u Eldenu čak i najjadniji Ashes summoni pretvaraju praktički bilo kojeg bossa na kojeg se nisi debelo prerano namjerio u piece of cake borbu. A kamoli summoni nekih jačih NPCa kao one ženske (ne sjećam se kako se zove) ili drugih igrača - to fakat neću dirati.
Ovo što kažeš - sve kombinacije, (ne)razvoji lika i sl. su legitimne, svakako, ali Elden je doista po meni puno lakši od bilo kojeg DS-a i pogotovo Sekira. I puno je lakše, bez nekog grinda pretvoriti većinu borbi u nešto poprilično lagano.
Ovo kad vidim lvl. 200 i slično, čini mi se da ima ekipe kojima je ovo prva From igra, a u glavi imaju Bethesdin pristup, pa onda Elden igraju kao Bethesda igru...i čini se da se definitivno Elden može "slomiti" na taj način.
PS Now i dostupnost Bloodbornea na PCu nisam istraživao. Jako bih volio odigrati tu igru. Ako i ima na PS Now, ne znam kako bi radilo na mojoj grafičkoj jer znam da emulacije novih konzola puno traže od HW-a.
EDIT: a ok, sad vidim da si napisao da je to streaming....ok, moglo bi se probati nešto.
Citiraj:
Autor nub
Slažem se da je lako zalutati, ali nekako te težina protivnika vodi. Ako naletiš na preteške protivnike, možeš probati nekim drugim putem. A i grace te usmjerava.
Meni se npr dogodilo da sam dosta rano otišao u caelid, vidio da su protivnici preteški pa sam mislio da je to nekakav endgame area. I dosta dalje sam došao u igri, skoro pred kraj, prije nego sam se vratio u caelid, a onda je sve bilo prelako za potaracat 
|
To da se može "zalutati" je meni odlična stvar....jebeno. Ali ono što mi nije dobro je naličje te priče, a to je ovaj slučaj kada dođeš u neki dio igre gdje si prejak, pa onda kao kroz maslac vrućim nožem siječeš. Ali nema rješenja za to ako se ide na open world. "Rješenje" je dinamični scaling, što Bethesda radi sa svojim igrama i što je po meni apsolutno najgori dizajn ikada, nešto što igru čini neigrivom. Treći pristup (kada je istinski open world u igri) ne vidim.
Zato i kažem da mi je unatoč ljepoti istraživanja u Eldenu ipak draži linearni DS/Sekiro pristup.