Citiraj:
Autor coconut
Daleko od toga da je Exy bio loš, ali je bio rastrošan. Osim toga, SD vrši bolju obradu slika pa su slike i videi ispadali bolje na njemu.
|
Ne mislim da je doslovno bio los, al ocito se vidi da je SD daleko bolji, ne da je malo bolji, nego je SD dost bolji proc, a upravo u potrosnji se to vidi, a gdje su jos ostale stvari (obrada fotki, optimizacija).
Uglavnom, Exy je losiji od SDa, tu nema sumnje i ne treba ga opravdavat, samo radi Exya, samsung je trebao imat nizu cijenu proizvoda spram amera koji uredno godinama salju SD proc. Znam, glupost, al razlika postoji i to je ocito, osim ak ljudi ne lazu, a to je malo vjerojatno.
Ne sjecam se kad se tolko mob hvalio a pogotovo samsung, kao S23 serija.. Cuj, dok covjek ima exy, vjerojatno tjesi sam sebe i misli da je to vrh, ali, citajuci ovdje postove, ekipa je, blago receno odusevljena s S23 serijom.
Ocito micanje Exya iz Samsunga je bio odlican potez, ne samo godine, nego i vremena, bar dok Exy ne usavrse i bude u rangu SDa, ali, na to cemo se jos nacekat. Aj napokon docekali i da samsungu svane.