View Single Post
Staro 05.03.2023., 11:21   #11791
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Daleko od toga da je Exy bio loš, ali je bio rastrošan. Osim toga, SD vrši bolju obradu slika pa su slike i videi ispadali bolje na njemu.
Ne mislim da je doslovno bio los, al ocito se vidi da je SD daleko bolji, ne da je malo bolji, nego je SD dost bolji proc, a upravo u potrosnji se to vidi, a gdje su jos ostale stvari (obrada fotki, optimizacija).
Uglavnom, Exy je losiji od SDa, tu nema sumnje i ne treba ga opravdavat, samo radi Exya, samsung je trebao imat nizu cijenu proizvoda spram amera koji uredno godinama salju SD proc. Znam, glupost, al razlika postoji i to je ocito, osim ak ljudi ne lazu, a to je malo vjerojatno.

Ne sjecam se kad se tolko mob hvalio a pogotovo samsung, kao S23 serija.. Cuj, dok covjek ima exy, vjerojatno tjesi sam sebe i misli da je to vrh, ali, citajuci ovdje postove, ekipa je, blago receno odusevljena s S23 serijom.

Ocito micanje Exya iz Samsunga je bio odlican potez, ne samo godine, nego i vremena, bar dok Exy ne usavrse i bude u rangu SDa, ali, na to cemo se jos nacekat. Aj napokon docekali i da samsungu svane.
zvonac je offline   Reply With Quote