Volte/vowifi se moze po novome na pixelu staviti i bez roota, nemam problema sa pozivima/kvalitetom zvuka.
https://github.com/kyujin-cho/pixel-...n/README.en.md
Baterija je meni osobno top (makar je to vrlo individualno). Napunjen u petak ujutro, sada u subotu u 20h ima 15% i 6.30h sot-a. Kada radim od doma (wifi) zavrsavam dan sa 60-70% i oko 3h sot-a. Kada radim iz ureda (4g) zavrsim na oko 50%. U principu ga punim svaka 2 dana. Mana je idle drain oko 1%/h, pa preko noci ode jedan dio baterije.
Nisam primjetio bugove i probleme u radu osim jednog glitcha u UI-u koji nije bitan, a nisu ga popravili u zadnja dva updejta.
FP mi je meh, ali imam neko random staklo na ekranu i kako cesto radim nesto s rukama mozda mi palci budu malo poglodani. Od tri regana prsta, jednog najcesce ulovi. Face ID ga spasava. Koristim smart lock sa satom pa rijetko koristim FP. Jebe me kada u trgovini placam pa trebam nasloniti prste. Odbije jednom, odbije drugi put, pa odbije transakciju. Brukica. I kad se logiram u banking, password manager, pa me locka i neda dalje, trebam cekat cooldown period. Popizdim
Mislim da je S23 (samsung opcenito) kompletniji fon i daje vise. Ne znam kakve su mu kamere naspram pixela, al mogu komotno reci sad me to vise niti ne zanima jer sam s kamerom prezadovoljan u svim uvjetima osim zumiranja preko 3x i wide kamerom u uvjetima losijeg osvjetljenja.