ne znam, ja gledam da kupim auto do 120k eura i da za 3 do 5 godina kada ima mozda 70ak tisuca km moram placati neki popravak po 30k EURa je cista pljacka i silovanje u jednom. te balkanske fore "imas para pa placaj i popravak" su mi u kratko debilne. ok, placat cu satnicu vecu na taj auto, dijelovi ce biti skuplji, sve je to razumljivo. ali nije da kad sam kupio od auto od 85k EUR kad sam dosao do 80k km sam morao platiti 20k eura nesto..cak i da idem mijenjati KOMPLET motor ne ispadne ni priblizno tako sa ciframa koje su potrebne da se poprave hibridi.
sad u vezi EV clinic, cinjenica je da imaju debilne tekstove ali se strucnost ne moze poreci. svi spominjete fanbojizam, ali ne spominjete desetke postova o programiranim kvarovima, slabo dizajniranim sustavima. naravno da oni nece postati najmanje kvarove i ono sta se popravi za 100-200eura. pa to im je valjda ko dobar dan. nego ce postati one situacije gdje ti krv uzavrije kada vidis kako proizvodjaci jednostavno ljude sisaju ko ovce
preporuke EV clinica za aute i razlozi:
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=255535235
sto se tice Priusa, nije bez veze najprodavaniji hibrid svih vremena. japanci se nisu zajebavali kad su ga dizajnirali