Citiraj:
Autor Master_Hrc
Ta EV klinika je totalni fanbojizam i fanatizam i sve treba uzeti s rezerverom što pišu. A po načinu izražavanja, rekao bih da imaju max 15-16 godina. Uglavnom toyota koliko vidim ima 10 godina garancije i 10 godina garancije na bateriju. Tako da si 10 godina na miru. A ovo da riknu baterije na nekom Mercu od 100 tisuća eura, lol. Kao da cijena baterije muči vlasnike takvih vozila. Rikne baterija, kupuje novi auto. IMO ti hibridi su po meni najbolje iz dva svijeta, nikakva potrošnja po gradu a opet nema zajebancije sa punjačima. Ekipi koja se vozi većinu po autoputu takionako ti hibridi nisu isplativi.
|
Drito to, fanboy ekipa, tu i tamo bi bacio oko što pišu i prisere mi se od nekih izjava.
I da, Toyota ima 10g garancije na bateriju a sumnjam da ekipa vozi isti auto 10g.
Mi (ok sad bivša firma) smo evo prošle godine riješili zadnjih 100 komada (od ukupno 250) Priusa C iz flote koji su bili proizvedeni i u pogonu od 2014.
Niti jedan nije imao problem s baterijom ili Hibridnim sustavom. A to su rentacar vozila koje stoka (namjerno stoka jer u 75% slučajeva to nisu normalni ljudi) vozi kao da ih je ukrala.
U biti lažem, jedini problem koji se javlja redovito i koji korisnici prijave je Hybrid system cooling malfunction obavijest koja obično ljeti iskoči.
A stvar je banalna, ispod stražnjeg sica je ventilator za usis zraka za hlađenje baterije. Isti ima finu mrežicu ispred ventilatora i jebiga, ako se ne čisti redovito air flow padne na praktički nulu i onda sustav javi grešku. Trebaš očistit filter i to je to
Sad se rješavaju modeli iz 2015-e.
U ovlaštenom sam znao pričat s ekipom veli dolaze im na servis još mk1 Priusi koje musavi taksisti još voze a imaju po 750+k km
A i to što kažeš, zaboli falus lika koji je kupio nov Q7 ili neki Merc i iskeširao 150k € za njega. Isto kao što ih je bolio kad bi riknuo recimo ABC sustav.
E jebiga kad to kupi neki balkanac, rabljeno i ubijeno, za 15k € onda je problem kad ti tak neki sustav pojede kompletnu vrijednost vozila