Tema: Linux
View Single Post
Staro 25.02.2006., 14:59   #1
4444josip4444
Premium

4444josip4444's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Linux

To što ste stavili windows i linux zajedno nema smisla, istina da je linux zjapio prazan ali opet.... sad su win i linux pod "operacijski sustavi" a aplikacije odvojeno, to znači kad zapnem sa nečim pod linuxom, tipa kako da nešto.... to bi trebao postat pod aplikacije i očekivat odgovor, ne da mi nitko neće pomoć, već od 10-ak ljudi na forumu koji se bave linuxom neće ni vidjet moj post jer će on sljedeći dan bit na 2-3 stranici....
Stavljate linux u drugi plan, bolje da ga onda nit ne spominjete jer ovako nema smisla, linux treba imat svoj kut na ovom forumu.
Vjerujem da je većina ljudi na ovom forumu bar malo sposobnija od ostalih i imaju volju-želju naučit nešto novo.... koristim fedora core 4, odlična stvar koja ništa ne košta i za koju postoji hrpa besplatnog softwarea koji može gotovo zamjenit sve što je pod windowsima i čime se inače koriste ljudi s ovog foruma, tipa p2p mreža, ripanje i presnimavanje dvd-a, snimanje dvd/cd-a u sve moguće formate, ima podršku za sve messengere koji su trenutno aktivni s hrpama opcija i pluginova, skype za linux, da ne spominjem firefox i thunderbird koje svi koristimo i pod windowsima, driveri za grafičke, zvučne kartice i ostali hardware a već polako driveri se mogu nalazit i na matičnim siteovima proizvođača, open office paket koj baš i nije šaren poput microsoftovoga ali je zato sposoban otvarat i pisat u office formatima, a da o zaštiti ne govorim, umrežavanje s windowsima, vide se ntfs i fat particije te je po njima moguće pisat. Uglavnom sve se može i za sve postoji zamjena, ne govorim da treba format. i dignut linux, ali imat ga kao sekundarni os na stroju je prava stvar, a kad se korisnik uhoda slobodno napravi format c: : goood : , tako da.... moja preporuka vratite, napravite dio za linux, jedan kut za linux koorisnike i one koji će to postat
4444josip4444 je offline   Reply With Quote