Dosa mi je AX3 iz sancte domenice, dual core verzija mi je stigla iako je u opisu piše četverojezgreni
Uglavnom, ovo je najgore smece od mrežne opreme koju sam u životu ima priliku taknit, a svašta sam ima.
Prvo urnebesna sporost, znači treba mu jedno 5 minuta da otvori home page. Pokušao sam ga konfigurirati preko njegove AI Life aplikacije bezuspješno, ne želi spremit, pokušao preko mobitela ne da mi da kliknem save i na kraju sa kompa tu je isto velika borba bila nije mi da kliknit "manually update" tu sam se naživcira, prvi put da sam vika na računalnu opremu ima 15 godina.
Ok reset amo opet, vec sat vremena pokušavam namjetit i uspijem doć do screena di pišem wifi. Znači ja mogu bitat ime samo glavnom wifiju, ostalo nemam pravo birat, koda sam kupio apple proizvod, no dobro renameat cu mrezu na 64 uređaja nije problem, stavim admin šifru - "admin", router se resetira, idem uć u njega, upišem "admin", ne, šifra je kriva, malo opreznije upišem "admin", ne kriva šifra, odem u browser koji mi je spremio podatke koje sam upisa, i copy pasteam "admin", ne, kriva šifra, 3 puta falio locked out. Vjerojatno je pokupio prvu šifru koju sam pokušao unjeti sa aplikacije, ili drugu iz mobile UI, iako sam i nju probao nakon minutu ali nije ni ona radila. Factory reset. opet 5 minuta ucitava homepage.
Znači apsolutni dar mar, sat ipo vremena izgubljen, tp link eap110 sam konfigurirao 5 minuta, ovome je toliko trebalo da ucita stranice za konfiguraciju. Totalno smece ide odma nazad.
Isto tako vidim da nisam prvi koji je koristio router, dobio sam koristeni primjerak, tako da je i nekom drugom ocito stekalo to.
E da i nemos ga postavit ko normalni AP "The router's LAN IP address cannot reside on the same segment as the WAN IP address"