View Single Post
Staro 28.02.2023., 19:02   #89
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
@jopis

Možemo se složiti da se ne slažemo. Ja mislim da sam baš bio realan, još mogu biti i realniji.

Pa da ja tebe kvotam:
Citiraj:
Ulaganje u nekretninu je fizičko, imaš povrat sredstava, možeš je osigurati, itd. Ulaganje u kripto je ulaganje u vjetar. Vjetar koji može nešto donest, može puno, a možda si bacio sve u vjetar. Vrlo jednostavna i egzaktna matematika potkrijepljena statističkim podacima (ja sam ekonomist)
Pričamo o nekretninama općenito ili nekretnine u Jasenovcu?
Jer nije isto. Imati nekretninu ne znači da je to ikakva investicija do kada ne znaš gdje je i što se nudi.

Nije isto imati nekretninu u VŽ ili u Jasenovcu (Jasenovac kao primjer ponovo).

Kažeš, imaš povrat sredstva? Kakva to sredstva ti povratiš ako kupiš kuću u Jasenovcu?

Troškovi rastu, nekretnina iz dana u dan vrijedi manje, čak i da ju uspiješ prodati, u gubitku si, garantiram. A prodati se neda.

Bolje čuvati novce u čarapi doma.

Kažeš ima mladih? Čime se bave u Jasenovcu? Samo nemoj reći da idu u Kutinu, Novsku ili nešto. Čime se mladi ljudi bave u Jasenovcu a da ne putuju na posao xy kilometara?

Neću više uopće ulaziti u raspravu, jer je ovo debelo off-topic, no, besplatno ne bi uzeo nekretninu dolje. Imao sam priliku, odbio. Kuća je u ulici Vladimira Nazora, da ne ispadne da govorim gluposti. Dolje je kuća, zjapi prazna i takva će ostati.

Ali idemo dosta u neke osobne, subjektivne varijable. Ti bi kupio, ja ne bi, to je činjenica. Najbolje da tu i ostane.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 28.02.2023. u 19:23.
Mommistake je offline   Reply With Quote