Citiraj:
Autor Neo-ST
Da, zvuk me ugodno iznenadio. Nadam se da ste uključili Dolby Atmos.
|
Yup, zvučnici su 2 klase bolji od S22... Meni je Movie profil najbolji jer ima izražene duboke tonove
Citiraj:
Autor Neo-ST
Gadim se sam sebi. Samsung mi je ko Apple, ali jbga, otkad su zgazili Huawei, trenutno nema boljeg izbora od S23U :/
|
Šteta za Huawei, da ih Ameri nisu sjebali, mislim da bi danas tržište izgledalo kudikamo drugačije. Uvijek su bili pioniri i predvodnici pogotovo za kamere...
Citiraj:
Autor GreenLife
Jedini veliki minus koji dajem S23U je nepostojanje utora za MicroSD. Sve ostalo je top
|
Nema micro-sd utora već neko vrijeme nit će ga biti na flagshipima. Isto kao i 3.5mm audio utora. Za 3.5mm utor još i mogu razumjeti, kao zauzima previše mjesta u mobitelu (moš misliti, al ok), no SD kartice su wild card u današnjem svijetu gdje redom imaš UFS 3.1/4.0 storage u flagship mobitelima. Pitanje je kako bi i na koji način utjecala jedna spora sd kartica na generalni rad mobitela. Po meni nebi trebala previše jer ipak SD kartica služi samo za spremanje slika/videa i sl... OEM-i očito drugačije razmišljaju. Žele prodati što više modela sa većom internom memorijom umjesto da korisnici kupuju osnovne modele pa ubace jeftinu SD karticu u mob