Citiraj:
Autor Mommistake
Sad mi je opcija, baciti ga na tvorničke, prebaciti sve svoje gore i onda dati IT-u da mi prebaci firmine programe. Ili zadnja opcija, ručno sve prebacivati. Banka će biti pain in the ass. Znači naknadna instalacija firminih programa je opcija, ako je to moguće. Pitao IT-a, nije se susretao s tim još, zato istražujem. Prebacivanje starog na novo, moguće ručno. Trenutno je telefon ugašen, mogu izmigrirati sve privatno na novi telefon, ali čekam IT-a da potvrdi jel moguće da on instalira stvari naknadno ili je njemu isto potreban ugašen, "čist" mobitel.
|
To se tak ne radi, zato ti i IT priča da se nisu susretali s tim, a i ti sam radiš u IT branši, barem prema ovome kaj pričaš non-stop, jer oni pripreme službeni telefon za potrebe firme i posla, a ti se onda na forumu raspituješ kak to sprejebati i gore nabacati svoje stvari, uključujući tvoj privatni mobilni internet banking, jer eto - mora se imati komocija ne nošenja dva telefona. Možeš komotno onda dati i svoj privatni auto u firmin vozni park, pa ti dođe na isto.

I da stvar bude bolja na kraju, obzirom da se oko ovoga raspituješ po netu, uopće nemaš dopuštenje nadređenih za ovak nekaj, a kasnije bude plač kad ostaneš bez službenog mobitela koji je u vlasništvu firme, ali ti gore imaš svoje privatne stvari, pa kak sad oni to mogu, otkud im pravo i gdje je MINGO i Žuži se potuži da se piše prijava.