Citiraj:
Autor warlock25
Imam ga nekih mjesec dana i prezadovoljan sam. Presao sa Samsunga Q80T. Bio je u Elipsu na akciji 1060€.
Google tv radi fluidno i nikakvih problema.
Kad sam upalio Gravity i Interstellar nisam mogao vjerovat koja razlika.
Sto se tice upscalinga i motiona nije napuhana prica. Kad gledam fhd sadrzaj izgleda gotovo isto kao 4K. Pokreti na 24 fps filmovima fluidni i bez zamucenja. Ma Samsungu se itekako vidjela razlika fhd i 4k. Igranje Ps5 isto tako savrseno. Iskreno mislio sam da nije toliko ocita razlika izmedu qleda i oleda ali itekako je. I da J model je bolji od K modela ali ih vise brijem nema nigdje novih zapakiranih. Ja sam isao odma provjerit u service menu kolko je radio da mi ne uvale izlozbeni ali je bilo sve na nula sati. Uglavnom odlican tv i jos imam stremio i real debrid u kombinaciji sa 1000/500 netom i to radi odlicno.
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk
|
Aaaa sa mrske konkurencije si prešo na Sony, najs

Ja sam imao veliku dilemu 2020-te na crni petak uzet Q80T il Sony X90H, i odabrao Sony, a na blagajni samnom u SD-u dva tipa sa Q80T i ja sa Sonijem i mislim si hm... dal da zamjenim
na svu sreću nisam
Baš mi je drago da si zadovoljan sa TV-om, uživaj
e da, jesi probao Bravia Core? Jesi zamjenio one tokene il kredite za filmove? jel kvaliteta stvarno tako dobra? Pošto imaš dobar net, možeš maksimalno iskoristit tu uslugu
btw sutra Sony event, možda dođe novi super duper A80L