View Single Post
Staro 28.02.2023., 11:24   #5476
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
To je problem, kad poslovno mora imati sve backupirano bilo što sms, pozovi, mailovi i fotke. A kad želiš ubaciti zajedno sa privatno sve pomješa.

Da li možeš poslati screenshot što je instalirano na PM? Zanima me.
Ma nemam ti šta skrivati, ništa posebno, preko AD-a se instaliraju stvari.

Komunikacijski programi (teams + slack), nešto direkt od firme (survey toolovi, interni email klijent, program za čekiranje inventara koji smo dobili od firme (isto custom) itd.), atlasianovi programi (Jira, Confl, Opsgenie) itd.

Ništa specijalno. Nikakve kontrole, gps-ovi, ništa.

Problem je što je ovo s dual sim-om dogovoreno s firmom, mogu to odraditi, sve je 100% legalno i dogovoreno, no, nisam računao da ću ja dobiti setupirani telefon već. Čak je to bila i ideja, da ne nosim dva moba sa sobom uvijek, ajmo to ubaciti u jedan.

Sad mi je opcija, baciti ga na tvorničke, prebaciti sve svoje gore i onda dati IT-u da mi prebaci firmine programe.

Ili zadnja opcija, ručno sve prebacivati. Banka će biti pain in the ass.

Znači naknadna instalacija firminih programa je opcija, ako je to moguće. Pitao IT-a, nije se susretao s tim još, zato istražujem.
Prebacivanje starog na novo, moguće ručno.
Trenutno je telefon ugašen, mogu izmigrirati sve privatno na novi telefon, ali čekam IT-a da potvrdi jel moguće da on instalira stvari naknadno ili je njemu isto potreban ugašen, "čist" mobitel.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 28.02.2023. u 11:30.
Mommistake je offline   Reply With Quote