Citiraj:
Autor papčić
Imaš ti još puno "pure" za pojest
Idem u gym već preko 10 godina, nikad nisam imao stanku veću od 2 tjedna sve do epidemije prehlade. Izgledam ko vreća govana jer ne vodim brigu o prehrani, ali vjerujem da bi nakon dobre definicije od 6 mjeseci izgledao kao da vježbam ozbiljno.
Dovedi se do bencha od 140 kg, čučnja od 160 i deadlifta od 200kg i teško da nećeš dobro izgledati. Vjerojatno nećeš biti zadovoljan sobom jer ako dođeš do tog stadija vjerojatno češ upasti u "nikad nisam dovoljno velik" mindset
Transformacija s interneta se ostavi čim prije tim bolje kako je i kolega Mommistake napisao, hrpa laži i obmana za klikove. Također, uzmi u obzir da su svi videi prošli filter algoritma gdje su samo one "wow" transformacije servirane tebi na feed a njih čine top 1% dedicated ljudi koji su blagoslovljeni genetikom.
|
Znam da je još puno željeza i hrane ispred mene, to mi je jasno. Trebao sam samo potvrdu da je većina toga na društvenim mrežama laž pa da mirnije spavam 🤣
Hvala svima na savjetima!
Eh da, pridružujem se onom upitu za kreatin. Uzeti, ne uzeti? Trenutno sam na jednoj mjerici proteina dnevno čisto da pojačam ono što ne unesem prehranom.