View Single Post
Staro 28.02.2023., 09:14   #3754
mamikulcic
Premium

Datum registracije: Mar 2019
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Imaš ti još puno "pure" za pojest

Idem u gym već preko 10 godina, nikad nisam imao stanku veću od 2 tjedna sve do epidemije prehlade. Izgledam ko vreća govana jer ne vodim brigu o prehrani, ali vjerujem da bi nakon dobre definicije od 6 mjeseci izgledao kao da vježbam ozbiljno.

Dovedi se do bencha od 140 kg, čučnja od 160 i deadlifta od 200kg i teško da nećeš dobro izgledati. Vjerojatno nećeš biti zadovoljan sobom jer ako dođeš do tog stadija vjerojatno češ upasti u "nikad nisam dovoljno velik" mindset

Transformacija s interneta se ostavi čim prije tim bolje kako je i kolega Mommistake napisao, hrpa laži i obmana za klikove. Također, uzmi u obzir da su svi videi prošli filter algoritma gdje su samo one "wow" transformacije servirane tebi na feed a njih čine top 1% dedicated ljudi koji su blagoslovljeni genetikom.
Znam da je još puno željeza i hrane ispred mene, to mi je jasno. Trebao sam samo potvrdu da je većina toga na društvenim mrežama laž pa da mirnije spavam 🤣
Hvala svima na savjetima!
Eh da, pridružujem se onom upitu za kreatin. Uzeti, ne uzeti? Trenutno sam na jednoj mjerici proteina dnevno čisto da pojačam ono što ne unesem prehranom.
mamikulcic je offline   Reply With Quote