Citiraj:
Autor mamikulcic
Zanima me koliko godina ste u teretani, koliko vremena je bilo potrebno da dođete do nekog mišićavog izgleda, da li ste zadovoljni napretkom,...?
Ja sam još početnik u teretani, iza mene je tek nekih 9 mjeseci redovnog vježbanja, vidim određene promjene na tijelu ali daleko je to još do nekog sportskog izgleda. Utješite me da je sve ok, da moram vježbati još par godina, dobro jesti i da će rezultati doći i da se nek ostavim pizdarija s YouTubea ��
|
Imaš ti još puno "pure" za pojest
Idem u gym već preko 10 godina, nikad nisam imao stanku veću od 2 tjedna sve do epidemije prehlade. Izgledam ko vreća govana jer ne vodim brigu o prehrani, ali vjerujem da bi nakon dobre definicije od 6 mjeseci izgledao kao da vježbam ozbiljno.
Dovedi se do bencha od 140 kg, čučnja od 160 i deadlifta od 200kg i teško da nećeš dobro izgledati. Vjerojatno nećeš biti zadovoljan sobom jer ako dođeš do tog stadija vjerojatno češ upasti u "nikad nisam dovoljno velik" mindset
Transformacija s interneta se ostavi čim prije tim bolje kako je i kolega Mommistake napisao, hrpa laži i obmana za klikove. Također, uzmi u obzir da su svi videi prošli filter algoritma gdje su samo one "wow" transformacije servirane tebi na feed a njih čine top 1% dedicated ljudi koji su blagoslovljeni genetikom.
Citiraj:
Autor Mommistake
Milan Dotlić transformacija - googlaj. 9 mjeseci je to napravio. Zašto i kako je to moguće?
|
Dotlić krenuo u gym gdje i ja dižem željezo, dugo nije trenirao i prilično se zapustio i sad radi na povratku, baš me zanima za koliko će vremena bit onaj stari
A kad smo kod brutalnih transformacija i Ninja je svojedobno na teretana forumu postao svoju transformaciju gdje se poderao do koske s piletinom i kupusom, također nešto što ne može baš bilo tko