Imam Oyster jer su mi tak rekli kad sam isao prvi put prije x godina. Poprilicno sam siguran, al nemrem ruku u vatru bas, da je bila razlika u cijeni na pocetku. Ak danas vise nije, super. Ja ga koristim po inerciji.
Isto mislim da bez Oystera nemres na ovaj brod po Temzi sto sam spominjao. Znaci ne pricam o Uberu ni kruz brodovima ili sto vec tamo ide nego bas neka kao public linija. Ne sjecam se vise ni di sam usao ni izasao al sam siguran da je bio jako jeftin. Tipa par funti. Ti si Ivane tamo pa valjda valjda znas gdje se to moze naci/provjeriti, ja se vise ne sjecam jer su me poslali tipa "odi tam i ukrcaj se". Ne znam jel sam cekao pol sata al ima vec od tada pa se mozda i krivo sjecam, a mozda se i promjenilo nes.
Battersea je meni izgledao vrlo impresivno, al za napravit krug 15minuta. Do tam imas novu liniju tubea, ne moras na brod. Treba ti do tam, a ovisno kolko si daleko, preporucujem da pogledas na CItymapper. Za soping ne znam, nisam mislio u tom kontekstu. Ak imas 30ak funti viska imas lift koji te digne gore na vrh jednog dimnjaka. Nije bas nesto isplativo za avanturu od 10ak minuta
Dzajko, odi si i na trip advisor i pogledaj si najpopularnije atrakcije pa vidi i tam kaj ima.