View Single Post
Staro 27.02.2023., 16:26   #13752
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor jucca Pregled postova
Napokon izlazi A1Xplore TV za van i za ATV.
Jos je u fazi testiranja, za sad sve radi kako treba��
Ona je već izašla davnih dana za druge Smart TV modele, na recimo novim Samsung Tilzen modelima dolazi instalirana, no problem je kao što je @Ag008 već rekao što ne radi onima koji su dobili A1XploreTV besplatno preko fiksnih usluga već samo koji su istu dobili preko mobilnih tarifa ili samostalno je kupili na njihovim stranicama. To ne samo da je moderator na A1 forumu sam potvrdio već su potvrdili i drugi korisnici, to mogu i sam na kraju potvrditi. Znači na istom tom Samsungu koji je došao sa A1XploreTV-om - mogu se ulogirati sa podatcima od mobitela, no NE MOGU sa podatcima koje sam dobio preko A1fiksne na optici. Što je debilana žešća, ali tako je kako je. Ti si vidim neki testni korisnik pa tebi možda i prolazi, no normalnim korisnicima ne prolazi i po A1 stranicama i moderatorima nije ni namijenjeno da ubuduće radi.

Ja doduše sam uspio na Mi Boxu instalirati mobilni app i ulogirati se sa fiksnim podatcima. Malo je navigacija nespretna (potreban je bežični miš) ali sve radi, live kanali uredno se mogu gledati kao i VOD sadržaj. Kvaliteta slike nije nešto WOW, ali nije ni loša...

Zadnje izmijenjeno od: jacobbb. 27.02.2023. u 16:32.
jacobbb je offline   Reply With Quote