View Single Post
Staro 27.02.2023., 11:56   #3745
tskarda
Premium
Moj komp

tskarda's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor mamikulcic Pregled postova
Jasno mi je da je istovremeno gubiti mast i dobivati mišiće teško, pogotovo amateru poput mene. Osobno mi je cilj izgubiti još tih par kg viška, trenutno na 172cm imam 76kg, cilj je doći ispod 73 idealno 70kg. U teretani pomalo povećavam kilaže s kojima radim - dok neku vježbu uspijem napraviti 3 serije s 12 ponavljanja sljedeći trening uzmem za stepenicu veći uteg/veće opterećenje pa opet ispočetka dok ne dođem na 3x12. 3 puta tjedno sam u teretani u trajanju sat i pol do dva sata - trening snage + nekakvi kardio. Imam plan vježbe izrađen od vlasnika teretane, trudim se jesti više-manje ok i od suplementacije si svaki dan složim proteinski shake.
Imam 35 godina i nakon godina zapuštanja tijela sam očito malo previše nestrpljiv. Društvene mreže su tvornice laži zbog kojih mi obični smrtnici imamo nerealna očekivanja...
Hvala ti
Hodaj ili trči ili vozi biciklu.

Ili idi u teratanu pa vozi hodaj ili trči po traci ili vozi biciklu.

Ne ideš u teratanu gubiti kile a taj gubitak od 3 kg koji ti je cilj ćeš riješiti s 2 upale mišića i običnom monticom XC 2-3 đira.

A usotalom, te 3 kile koje te muče, je nikakav problem, zanemari taj broj i piči dalje s vježbama koje imaš jer ćeš izgradnjom mišića a zadržavanjem iste mase, biti "tanji".
tskarda je offline   Reply With Quote