View Single Post
Staro 27.02.2023., 09:23   #3741
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Sve ovisno kakve transformacije govoriš.

Dobiti mišiće i gubiti mast je jako teško u isto vrijeme.

Ove transformacije gdje ekipa ima trbušnjake veličine šake u godinu dana s trapezom do uha i ramenima kao da ima krila si mogu okačiti o klin.

1. Lažu.
2. Bez ilegalne "suplementacije" nemoguće.
3. Vremenski period nije takav kakav kažu.
4. Imaju više znanja i već su u fitnesu dugo, pa su se zapustili (možda).
5. Dobar editig + svijetlo + tiktok efekti.
6. Lažu.

Neki normalni treneri kažu:
Ako spavaš dosta, jedeš ono što trebaš, vježbaš barem 3-4 puta tjedno, piješ dosta vode, krećeš se, progresa mora biti, bez obzira koliko loša forma u teretani bila.

Mada, imam masu ljudi koji su godinama u teretani i ne vidi im se ni malo, da ti ne kaže, nikad ne bi znao da je ikad digao uteg.

Tako da, progres mora biti vidljiv iz mjeseca u mjesec, ako ga nema, nešto radiš krivo.

Pod progres mislim snaga, izgled, kilaža gore/dolje (ovisno o tome što tražiš) itd.

Milan Dotlić transformacija - googlaj. 9 mjeseci je to napravio. Zašto i kako je to moguće?
Jer prvo, čovjek je bio strongman pa je imao brutalnu snagu + građu ispod ovog sala.
Drugo, čovjek se time bavi 20+ godina, zna vježbe, ima snage, zna sve o prehrani i suplementaciji itd.
Treće, imao je 9 treninga tjedno... Da, 9...
To može svega promil ljudi u RH.
Da on nema to ispod, da treba samo skinuti 40-50kg sala i da dobije takvo tijelo, normalnom "debljem" čovjeku treba godinama...

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Trebat ću magnezij i cink... sve preporuke su dobrodošle.
Cink ne znam, ali imam iskustva s mag. Uzimao dugo nešto iz DM-a u tabletama i nekak sam imao osjećaj da ne pomaže. Onda mi je jedan triatlonac (čovjek trči 100 milja Istre), rekao da uzmem u prahu, klorid. Polleo sport. Za popiti, jedva, na povraćanje mi ide kada pijem, ali imam osjećaj da drugi dan ne osjećam više ništa.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.02.2023. u 11:29.
Mommistake je offline   Reply With Quote