View Single Post
Staro 27.02.2023., 10:16   #3740
mamikulcic
Premium

Datum registracije: Mar 2019
U zadnje vrijeme gledam hrpu videa na YouTubu, tiktoku,... i često naiđem na neke transformacije u roku npr. godine dana gdje čovjek od 10-15-20-30kg viška dođe do lijepo građenog tijela s izraženim mišićima.
Jasno mi je ovo za skidanje kilograma, i sam sam u roku od godine dana skinuo cca 25kg ali nisam siguran da li je moguće u tom vremenu tako izgraditi tijelo. Pogotovo jer čitajući neke članke po internetu vidim da se svugdje naglašava da je to spor proces. Također u teretani vidim ljude koji su tamo nekoliko godina, rade s "ozbiljnim" kilažama ali nije sad da su ti ljudi mišićave hodajuće gromade nego ono, prosječni sportski tip.
Čemu ovaj tekst?
Zanima me koliko godina ste u teretani, koliko vremena je bilo potrebno da dođete do nekog mišićavog izgleda, da li ste zadovoljni napretkom,...?
Ja sam još početnik u teretani, iza mene je tek nekih 9 mjeseci redovnog vježbanja, vidim određene promjene na tijelu ali daleko je to još do nekog sportskog izgleda. Utješite me da je sve ok, da moram vježbati još par godina, dobro jesti i da će rezultati doći i da se nek ostavim pizdarija s YouTubea 🤣
mamikulcic je offline   Reply With Quote