Citiraj:
Autor driftwood
Ovdje samo dvije parker vide (crne - za knauf) zavidaj kroz te dvije rupe između utičnice i zida. Možeš i obične za drvo. Parkerice su bolje.
Ako hoćeš, zavidaj još dvije kroz tu plastiku, pretpostavljam da ima pokrivna maska koja će sve to pokriti? Te vide će dobro držati.
Za montažu utičnice, samo stavi kabele unutra i dobro pritisni dok ne škljocne i to je to.
Ove utičnice sa slike i nisu neka sreća. Znalo mi se dogoditi da neki pin dobro ne uhvati.
|
Ovo oko dvije parker vide ne kužim. Please, pojasni na što si mislio?
Za ove dodatne dvije kroz plastiku, da li si mislio kao i ja da se rub plastike izbuši s malim fijem i onda kroz takve rupe zašarafiti dodatna dva vijka?
Kupio sam baš te utičnice zato jer review-i kažu da su dobre, a i ostale koje sam kupio prije 10 godina su takve na klik.
Za onaj drugi prihvat s oštrim kliještima, nemam alata.
Citiraj:
Autor driftwood
P.S.
Nekako mi se čini da ti neće stati pokrivna maska pokraj ove šuko utičnice. Samo odreži višak maske ili od šuko ili od mrežne utičnice (ili obje) pa će stati.
|
Stat će pokrivna maska na knap. Ako ne, rezat ću. Ne bi mi bilo prvi puta, ali vjerujem da će stati aman-taman da se dodiruju.
Citiraj:
Autor driftwood
P.P.S.
Odreži taj višak bužira da ti ne smeta (pazi na kabel)
|
Da, to sam i mislio. Ionako vadim postojeći CAT5 kabel i stavljam 2 CAT6 kabela kroz bužir. Rezao sam viškove bužira i na ostalim utičnicama. Klasika.