Citiraj:
Autor RAK
Ubacio sam i Hold the flag igru kao opciju. Još se ne može koristiti ali o tome više kasnije jer treba i vaša rekacija. O igri će više MisterM kada ga natjeram da napiše neki suvisli tekst.
|
Evo par postova gore/prije  ali znam da nitko ne čita tri starija posta  pa evo:
Citiraj:
...a ja osobno mislim da če vam se svidit Hold the flag - poanta igre je u tome da se pojavi negdja na mapi zastava i svaka ekipa koja ju mazne mora je držati 90 sekundi - to je jedan bod - po defoltu igra se do pet osvojenih - kad prođe 90 sekundi zastava zapali pa se pojavi negdje na mapi i obje ekipe ju imaju šansu maznut prvi- cijelo vreme se vidi gdje je zastava pa pa oni drugi napadaju ko mutavi da je otmu a ovi se brane ko da ih je neko pital za platit rundu Na vrhu ekrana se vidi ko koliko drži zastavu - npr. ak ju jedni drže 27 sekundi ne gube to vrijeme kad im se otme zastava nego se nastavlja kad se opet domognu iste - ako To je po meni kombinacija TDM-a i CTF.
Ali velim bilo bu svega samo treba malo vremena za štelanje.: sweating
|
Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 25.02.2006. u 11:57.
|