View Single Post
Staro 25.02.2023., 07:39   #1203
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Ja u svojoj potrazi gledam čak i Ivanić Grad..Za nešto što iole vrijedi treba izdvojiti preko 200 000€

Mislim da sam ranije u temi spominjao jednu nekretninu iz Ivanića. 150m2 kuće koja je adaptirana 2016. na parceli od 350m2 je oglašeno za 210 000€. I da gđa. spusti 10% opet je u igri ogromna svota novca. Svota koja se prije samo koju godinu poistovjećivala sa kućama s bazenom i Penthousima od 100m2 na Jarunu.

također, sve što je je bilo na ponudi u mom selu blizu Velike Gorice i vrijedilo, prodano je u ekspresnom roku...na oglasu je doslovno samo nekoliko nekretnina od 150 000+ € koje zahtjevaju instant dodatna ulaganja.
Krajem godine će frend prodavat deset stanova novogradnje 1.600 EUR /m2.
Iskreno, jedino ti se isplati ovdje kupiti gotovu kuću ili stan, jer zemljišta su abnormalno skupa ovdje.
Prije par godina sam 500m od centra prodavao gradilište za 25EUR/m2, iz drugih razloga odustao od prodaje, ali ljudi na neaktivan oglas i dalje zovu i nude i preko 40EUR.
Susjedi cukaju za rukav da prodam komad zemlje, neki za gradnju, neki za preprodaju i svi nude oko 40EUR, imam cca hektar gradilišta (par komada oko svoje kuće), ali nedam, vrijediji mi je mir i izolacija.
Po tome mogu zaključiti da je u stvarnosti situacija puno lošija nego po oglasnicima.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote