Citiraj:
Autor Gemmy
Mislim da bi bilo ok da bude par dana ctf,par dana tdm,i svi modovi da sve ispobamo,(sjecam se kad smo prvi put zaigrali s&d,koji je to smjeh bio)i tako da se rotira.
|
I biti će ctf par dana i onda u rotaciju po par dana. Bar da probate i ostale igre jer je tdm (po meni) najglupljaigra od svih.
Vjerojatno nitko nije ni primijetio kako su se promjene dogodile. naime, ubačen je mod i više Matmata ne izgleda tako prašnjava. Možda ne izgleda impresivno na prvi pogled, ali možete usporediti da Start new server. Tada se vidi kako prasine vise nema. Taj bi mod na svim serverima trebao biti obavezan.
Ubacio sam i Hold the flag igru kao opciju. Još se ne može koristiti ali o tome više kasnije jer treba i vaša rekacija. O igri će više MisterM kada ga natjeram da napiše neki suvisli tekst.
Napravljene su i neke preinake za Rifle only. To će malo pricekati jer je potrebno napraviti ozbiljnije preinake. A i to će se vrtizi par dana kao opcija jer je malo tlaka svitchati između ostaloga. najlakše je napraviti samo jednu vrstu, ali to nije fora. Pod rifle only na to i mislim. To znaci da bdu ameri dobili Enfield kao opciju i samo gevintanje ide. Nema niti poluautomatskih pusaka.
Mod packove ne mislim stavljati. Onda se potpuno gubi na originalnoj igri i nje tako jednostavno za napaviti jer ne želim ostaviti taj mod da bude stalno gore. Ukljućivanje i isključivanje je komplicirano i za mene i za igrače. malo ima, malo nema. Ali sam zato ubacio anticamper foru. Server te kicka za podizanje satora. Moraš stalno mrdati guzom. Većina to ne bi primijetila niti da nisam napisao, ali da se zna zašto je netko kickan kada je na gablecu.
Uskoro nastavak...