24.02.2023., 19:40
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Autor zagi
Situacija slijedeća: naručeni proizvod nije još poslan, prošlo je tri mjeseca, na stanju ima. Mailao i chatao sa amazon.de i uglavnom na kraju mi pošalju ovo :
As I have checked, there might be some issue to dispatching it, so I advice you to kindly re-order the same item again and cancel this one.
Please place an order Sold by and Fullfilled by Amazon.de, from fastest shipping method, once you recieve the item, please contact us back we will surely refund the shipping cost and the price difference.
Jasno mi je skoro sve osim ovog dijela " Please place an order Sold by and Fullfilled by Amazon.de, from fastest shipping method "
Može li mi netko to pojasniti ?
|
Citiraj:
Autor xlr
Prosao sam identicnu stvar kad sam mob kupovao. Imali ga na lageru, nisu isporucivali pa su savjetovali ovo sto su i tebi rekli. Ukratko, moras naruciti isti item, ali pazi da je seller amazon (to ti pise kod narudzbe).
Kasnije ce ti refundirati cijelu razliku i taj skuplji shipping. Meni su cak refundirali i razliku u cijeni jer kad sam ga drugi put narucivao cijena je bila skuplja od prve narudzbe.
|
Prodavač u mojem slučaju i je Amazon pa mi nema onda logike da otkažem i ponovo kupim od istog prodavača (Amazon) ?
|
|
|