Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.02.2023., 06:39   #66084
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005

Screenshot-from-2023-02-24-06-37-02

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Al kad sam vidio “polućelave” e to je već malo ipak previše sumnjivo da bi bilo za svakodnevnu vožnju
Zato kaj smo u prčistanu. Realno bi vozilo na takvim gumama trebalo biti isključeno iz prometa, a vozaču naplaćena kazna + vanredni tehnički.
-->
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Ak se voziš po propisima, ograničenje kak ti piše na znakovima, a po kiši dodatno usporiš, ne gaziš po gasu u zavoju, stigneš na destinaciju sigurno. Ak se voziš ko Senna onda su i šanse da završiš ko on, moja logika koja me u zadnjih trideset godina vožnje dobro vodila, i uz Sava gume i sl.
Nikad sudar osim jednom kad mi je tip izletio iz svog dvorišta i kad sam ja jednom stao na zebri pješaku pa mi se tip zabio...i kad me tip u neregistriranom auto zagzio na pješačkom prijelazu....ni jednom u tim slučajevima skupe gume nebi niš pomogle.
Puno toga ovisi kak se voziš...na autoputu nikome ne jašem za vratom i sl. uvijek dovoljan odmak da se stigne tri puta zakočiti ako treba. Više me straha idiota po cesti nego najjeftinijih guma made in Kuba.
Svaka guma je manje više ok ako nisi budala ali ćelave gume.... Stvarno ne vidim kak to prolazi na tehničkom.

Držim da je nova sava bolja od cetiri godine stare continental gume tak da nije stvar proizvođača nego starost + istrošenost.

Citiraj:
Ajde, kad sam pročitao deset godina, rekao sam ajde, pa vozio sam i ja takve, ak se voziš po ograničenju, više po gradu, paziš kad je kiša, teško da ćeš ući u situaciju da će baš guma biti ta koja će napraviti neku razliku, u gradu ionak nema ograničenja većih od 70, to osjete oni šta u zavojima voze kao Verstappen.
80.

Screenshot-from-2023-02-24-06-37-02

Citiraj:
Al kad sam vidio “polućelave” e to je već malo ipak previše sumnjivo da bi bilo za svakodnevnu vožnju
Zato kaj smo u prčistanu. Realno bi vozilo na takvim gumama trebalo biti isključeno iz prometa, a vozaču naplaćena kazna + vanredni tehnički.
Hamm je offline   Reply With Quote