Tema: zoi hokej
View Single Post
Staro 25.02.2006., 10:25   #7
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
rusi su bili ne disciplinirani, dobivali isključenja kad nije trebalo, a finci su ih iznervirali s agresivnom obranom, smetali su pri svakom dodavanju igrač nije imao ni trena slobodno jer je finac već bio tamo i smetao mu. Izvrsno odigrano od Finaca.

Koliko se ruska ogra raspala ti govori da su od zadnjih 15 min 8 igrali s igračem manje a 30 sekundi i sa dva. U niti 4 minute su dobili dva 2+2 isključenja.

Švedi? Uvijek jaki, uvijek u vrhu. I otpisati švede je uvijek greška. Meni je žao kaj Slovaci nisu dobili čehe, bili su impresivni u skupini dobili sve kaj je došlo na led, da su ihgrali protiv nekog drugog a ne čeha mislim da bi dobili, ipak je tu velika želja baš česima zapapriti.

Ovako kako se razvio turnir imamo dve tekme i dva velika rivalstva prvo je Rusija- Češka ( siječam se da je moj stari uvjek navijao za čehe i slovake dok je još postojao SSSR kao i većina ljudi tada su rusi redovito bili izviždani), a drugo je Finska-Švedska, Finci koji su uvijek pri vrhu ali jako rijetko sasvim na vrhu protiv Šveda koji su im kroz povijest toliko puta zapaprili i toliko puta im uzeli zlato ispred nosa.

Bit će jako jako zanimljvio slični pristupi hokeju.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote