Citiraj:
Autor papčić
Kao i "prednji farovi" - kao da zadnji postoje, ili "zadnje stopke" kao da prednja stop svjetla postoje 
Felge širine 10 Jota, a Jot veze sa širinom nema, već oblikom ruba felge i prihvatom za gumu 
|
Timater kako sam ja alergičan na to, doslovce se kosa diže na glavi kad to čujem od ekipe.
Redovito ih pitam da mi objasne koja je to SI jedinica Jot jerbo na FSB-u nikad čuo za tu jedinicu mjere. I koliko iznosi 1 Jot i što onda recimo ako je slučajno JJ felga, kaj je to Jot na kvadrat onda?
Citiraj:
Autor xlr
Pao je i moj, izmedju ostalog, zbog razlike u visini snopa lijevo i desno, jedan far mi baca malo nize... Znaci 3 godine nikome nista, 2022. godine to uslo u razloge pada.
Smijesno je bilo, i to sam pokazao ispitivacu na kanalu, sto je ispred mene drlog bez jedne stop zarulje, a iza mene auto kojem svjetlo gleda u nebo, a ne u pod. Ovaj je samo slegnuo ramenima. Oba su prosli 
|
Joj te pizdarije oko farova mi isto idu na kurac više.

Po cesti toliko razrokih auta a evo svi osigurani.
Da ne kažem koliko ekipe vozi s recimo angel eyes konverzijama i nikom ništa. Ali meni nije dao upisat Xenon jer nisam složio automatsku nivelaciju.
Da ne spominjem paradoks kako za LED farove odjednom više nije potrebno imat niti pranje farova niti automatsku nivelaciju.