View Single Post
Staro 23.02.2023., 00:48   #1110
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Veceras sam dvadesetak minuta od zatvaranja naisao na otvorenu kutiju Dyson imitaciju, kojeg sam u temi spomenuo nedavno

Ova je zadnja/novija, konretno : Silvercrest SHAZ 22.2 E6

Identicna cijena kod nas. Nisam pratio koji mjesec, pa pomislih da je aktualan, samo rasprodan. Kako sam bio na romobilu, zaletih se do dva susjedna Lidla, te u prvom mi vele, da je jedan jedini komad kojeg su na Novoj cesti bacili na police, te nema veze s akcijom. Uzeo ga iz znatizelje kad je noviji. Vec u kutiji vidjeh pred blagajnikom, da fali najmanje jedan dio. Ali ajde, vratim ga ako me bude smetalo.

Kad sam bolje doma pogledao, kotaci prljavi, komora prljava. A onda ustanovim posebni biser. Osoba koja je vratila, osim sto nije vratila nosac za zid, maznula je (!) okrecuci valjak iz najveceg nastavka za tepihe!

Bukom ispod 80-tak decibela, kako je zvuk koncentiran iz minijature, onda i nije toliko buka, koliko pistav ako ti je blizu uha. Niza eco brzina je tisa, ali neugodnija zvukom. Na ECO, osim kupiti mrvice sa stola, na casnu rijec, ne znam cemu bi drugome mogao sluziti. Staviti na ECO nastavak rotirku za tepihe, ravno je ruganje i uredjaju i vlasniku koji ga je nabavio - besmisleno nejak!

Na max brzini postaje korisniji, ima nesto usisne snage, ali nisam se mogao oteti dojmu da je za 2023 ponudu, kojih desetak godina zakasnio. Mislio sam za gepek za aute, kad ne usisavas u garazi, da se nadje u samousluznim praonicama. Ali nije me dojmio. Izgleda odlicno u ruci ali sve ostalo, Njemci su sumirali.

Vracam

Ekipa iz Austrije, koja su podrska za Lidl/Silvercrest, moram ih pohvaliti. Za nekoliko dana salju mi skroz novi isti usisavac.

Od zadnjeg upisa, nakon dodatnog pregleda, postalo mi je puno jasnije sto je zapravo lik napravio koji je vratio primjerak. On je zapravo imao takav isti usisavac - koji po pregledu akcija, pojavljivao se i 2022, ali i ranije - te je fino vratio svoje nastavke, a mozda i kompletni usisavac s baterijom. Pitao sam ih da pogledaju preko nadzora ako ga mogu prepoznati, jer mozda je to i ranije radio

Jer nema teoretske sanse, da je za mjesec dana (od zadnje akcije) mogao ovako potrositi vlakna nastavka, da ne spominjem, kako nema rotirajuceg dijela:

ostecenje plastike aludira da ga je koristio puno duze. Da ne govorim u kakvom je prljavom stanju generalno dosao.

Uglavnom, nisam ga vratio u ducan, te se upustio u reklamaciju, nadajuci se da mozda postoji negdje novi, jer mi je kolega iz Samobora koji ga je prije imao, potvrdio, da on mora bolje vuci o onoga sto sam upisao.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 04.03.2023. u 04:17.
Visage je offline   Reply With Quote