Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 22.02.2023., 15:06   #869
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ok, hvala na iskustvima.

Srećom, pa sam tamo 2 noćenja sve zajedno.

Kartice primaju svi sada, potvrdio mi frend.

Ništa, uzet ću neki hotel na Miami Beach, otići dva dana taxijem u Downtown, pojest nešto dobro, prošetat i za hotel.

Nema druge onda.

Možda ako se posreći, odem na NBA, ali čekam još uvijek raspored tekmi za sezonu 2023-2024.
bili prije 3-4 godine. Meni bilo ok, ali da skupo je. Medjutim da se proci jeftinije ako pratis gugl maps reviewove koji su dosta tocni. Ljudi stvarno imaju volje to updateati.

preporuka, financial district za prosetati, miami beach je fora - ali to je to, samo fora za prosetati. Mi kad smo bili je bio 10i mjesec pa nije nam bilo za neko kupanje jer je ocean hladan ali more je bilo cisto i bez smeca kao sto je Ivan rekao.

ako si samo dvije noci tamo. Moja preporuka je WynWood cetvrt za potratiti jedan dan, umjetnicka hipsterska cetvrt okruzena getom pa dodji sa uberom ili lyftom do tamo.

rentaj auto jedan dan i odi skroz do keysa. ako ti je gust mali road trip odraditi inace, ovo je super djir. Na putu prema keysima, stani u http://www.gilbertsresort.com/ pojedi nesto i popi pivicu - top mjesto ako je vikend. Dodju svi vozaci motora iz drzave skoro, u svakom trenutku barem 80-90 parkiranih modificiratnih motora na parkingu. Ako je vikend, policija ima nepisano pravilo da ne zaustavljaju vozace osim ako ne proizvode probleme tako da piva, dvije nisu problem.

uz to, bili u little havani, nista posebno. proseces se, ima tih malih manufaktura sa cigarama, mjesto sa najboljim Cubanom u Miamiu kao ali meni je bio prosjek od sendvica

blizu centra, financijske cetvrti imas dosta rooftop barova pa je navecer fora otici u jedan i cisto popiti cugu uz pogleda na Miami.

uz to, bili smo na tekmi Miamia i Chicago Bullsa i to je smijurija koja je to rekreativa. Znaci vise strasti, ozbiljnosti ima na vikend hakli u nekom selu nego na NBA utakmici cijelo prvo poluvrijeme

Poluprazna arena do zadnje cetvrtine, kad se napuni a svaki tajmout moraju se zabavljati ameri koji valjda gube pozornost ako ih nes ne zabavlja svake sekunde. imaju loto, igre, plesove..svakakva sr, samo da ostanu gledati da ne odlutaju negdje za vrijeme tajmouta

p.s. i da, spanjolski je prvi jezik u miamiu i ako ga znas natucati, na konju si. Inace je jebada

p.p.s. imas ogroman outlet store blizu fort lauderdalea, 45min voznje uberom gdje mozes nakupovati tenisica i robe koje neces moci nigdje drugdje uzeti, ogroman izbor, ako te to zanima (shopping).