Citiraj:
Autor demetrius
|
A da. I Raven i torrent idu najbolje sa zračnim hladnjakom ili castom vodenim. Ja sam u ravenu imao Thors Hammera, a sad sam na noctua chromax Black.
Aio nemoj ni pomišljati ako hoćeš torrent uzet. Jer moraš izbacivati skupe ventilatore van, a oni upravo i daju štih kučištu, kao i penetratori ravenu.
Ja sam imao arctic 360,i super je hladnjak, Al smeta me to povremeno paljenje ventilatora na max i zvuk vode.
Noctua je baš tiha, iako je proc sa njom dosta topliji.
A za sljedeći build ni sam ne znam. Ako hoćeš Aio stavit, rađe odi na lancool 216 ili novu trojku.
Odustao sam od onog nzxt h7. Čisto radi principa.
Mislim stavit 1400kn za kejs sa dva low end ventilatora, dok sa druge strane mogu uzet dynamic evo za 100kn više. Ajd da vide nešto od Lian lia. Em stave u 216 od 1000kn super ventilatore, 4 pinske, il ne stave niti jedan, kao u dynamic. Pa si sam biraš.
Stavi cijenu kučišta 150kn manju, bez ventilatora, i sam budem stavio što hoću unutra.
Slična stvar i sa corsairom.
Ako misliš ostat na ravenu, onda stavi zračni hladnjak gore. 120mm Aio ti ide samo gore na ispuh, tako da povlači već topao zrak iz kučišta, tako da temp. proca ne mogu bit dobre. Em ni što 120mm Aio nije neka sreća. U rangu osrednjeg zračnog hladnjaka.
Castom vodeno ti se ne isplati stavlja sad u Ravena. Em je kučište outdated, em je castom vodeno skupo. A kad ga hoćeš prodat, to ide teško i puno gubiš.
Moj savjet ili uzmi zračni hladnjak, ili uzmi torrents, pa opet zračni hladnjak.
Ja imam u obzir u i lancool 3.
Odlično kučište. Samo što mi je malo preveliko za na stol. Kao i torrent.